2024. június 16., vasárnap

Színre lép a Revolut prémium csomagja

A Revolut már jó pár hónapja belengette a legújabb tagsági kártyájának bevezetését, ami most meg is történt. Az új prémium csomag az Ultra elnevezést kapta. A neobanknál eddig a Metal kártya volt az elérhető legmagasabb kategória, azonban ezt az Ultra most magasan túlszárnyalja. A kártya megalkotásánál a luxus és a modern életstílus ötvözését tartotta szem előtt a cég.

Már a megjelenés előtt hatalmas várólista alakult ki

Az Ultra mindenképpen hiánypótló szereppel bír a Revolut termékpalettájában, így az sem volt kérdéses, hogy az ügyfelek körében mennyire lesz népszerű. Már a kártya bevezetése előtt 430 ezer fős várólista alakult ki az európai és a brit ügyfelek körében. A Revolut információ szerint az Ultra akár 4100 fontnak megfelelő előnyt biztosít az ügyfeleknek, de ezért cserébe az éves díja sem olcsó, 540 font (kb. 232 000 forint).

A neobank több partnerrel is megállapodott, így az újság-előfizetések, fitneszórák, virtuális magánhálózatok (VPN) és közösségi munkahelyekhez való hozzáférések mintegy 2000 fontot tesznek ki a kedvezményekből. És ez még nem minden: az Ultra csomaggal rendelkezők vég nélkül indíthatnak pénzátutalást és devizakonverziót több mint 30 országban – mindezt persze ingyenesen.

A Revolut prémium termékekért felelős vezérigazgatója, Tara Massoudi is nyilatkozott az újítással kapcsolatban. Úgy gondolja, hogy Revolut ügyfelek igényeinek teljesítésére alkották meg az új egyedi csomagot. Az Ultra az utazások megkönnyítését és a felhasználók modern életstílusát hivatott kiszolgálni. Azt is hozzátette, hogy ez egy egyedülálló kreálmány európai szinten.

Revolut prémium

A Revolut képviselői azt is hangsúlyozták, hogy az ügyfelek egyre nagyobb része mutat érdeklődést az utazási és befektetési lehetőségekhez kapcsolódó élvonalbeli élmények iránt. Habár eddig is megvoltak a brit neobank fizetős csomagjai (Plus, Premium és Metal), az Ultra ezeket is túlszárnyalja. Éppen idejében érkezett a jó hír, ugyanis az elmúlt időszak nem alakult túl jól a fintech szempontjából: csak úgy zengett a sajtó a beszámolójukkal kapcsolatos bonyodalmaktól, veszélyben a brit banki engedélyük és több leértékelést is elszenvedtek.

Milyen előnyökkel jár a Revolut Ultra?

Az Ultra – ugyanúgy mint a Metal – hozzáférést nyújt a tagoknak a nemzetközi szinten a repülőtéri várótermek sokaságához. Ezen felül rugalmasan köthető utasbiztosítás és az applikáción keresztüli foglalások esetén cashback-et is biztosít. Az Ultra ezen felül számos juttatást is kínál:

  • Financial Times prémium előfizetés,
  • a WeWork közösségi tereinek havi három látogatása,
  • havonta 20 ClassPass kredit és
  • egy átfogó NordVPN-csomag.

Azok, akik már az Ultra megjelenése előtt feliratkoztak a várólistára, minden vásárlást követően 5%-os készpénz-visszatérítést kapnak havi egy díjcsomagig. Ez az európai és a brit ügyfeleknek 0,1%-os, más felhasználóknak pedig 1%-os cashback-et kínál. A Revolut Pro ügyfelek készpénz visszatérítése 1,2%-os lehet a Pro fizetések esetén. Hasonlóan a Metal csomaghoz a luxuskártya is 3%-os éves kamatot biztosít a fontra és 3,54%-ot a dollárra, amelyet naponta fizetnek ki az ügyfeleknek.

Az Ultra által biztosított számtalan kedvezményt azonban meg is kell fizetni: éves díja 540 font, ugyanakkor a Revolut szerint a szolgáltatásoknak köszönhetően megéri a pénzét. Kifejezetten azoknak az ügyfeleknek, akik szeretik a luxust az élet minden aspektusában. A csomag bevezetésével a Revolut nyomatékosította elkötelezettségét, miszerint egyedi élményeket és szolgáltatásokat biztosít a felhasználóknak a jelenlegi, gyorsan változó pénzügyi környezetben.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük