2024. július 24., szerda

A Revolut legújabb funkciója: a készpénzvisszatérítés

A Revolut folyamatosan újítja meg funkcióit és bővíti szolgáltatásait, így egyre több kört ver a hagyományos bankokra. Nemrégiben egy új prémium csomagot vezetett be, az Ultra-t, bejelentette a dolgozói körének jelentős bővítését, most pedig egy készpénzvisszatérítési szolgáltatást vezetett be. Ekkor akár 3 százalékos visszatérítéshez is juthatunk az applikáción belüli “Shops” funkción keresztül. A neobank már több mint 50 termékkel és szolgáltatással rendelkezik világszerte.

Az új szolgáltatás mindenki számára elérhető

Minden Revolut felhasználó, aki az Egyesült Királyságban és az Európai Gazdasági Térség területén él, mostantól igénybe veheti az új szolgáltatást. Ez azt jelenti, hogy a mobilos alkalmazáson belül az ügyfelek a térség kiskereskedőinek portékái között válogathatnak, vagy akár kereskedhetnek. Az itteni tranzakciókkal pedig elérhetővé válik a 3 százalékos cashback is.

A Revolut szabad szemmel láthatóan egyre nagyobb ügyfélkör megnyerésére törekszik: a pénzvisszatérítési szolgáltatás előtt az Ultra nevű előfizetési csomag bevezetéséről szóltak a hírek, amivel a luxusra vágyó potenciális és már meglévő ügyfeleket célozta meg. Ez a csomag idén tavasszal kerül majd bevezetésre.

Olyan hírek is keringtek, hogy a Revolut legújabb szolgáltatásai majd csak azoknak lesznek elérhetőek, akik ebbe a legfelső körbe tartoznak. Az hiteles információ, hogy az Ultra olyan előnyöket biztosít az ügyfelek számára, amit más csomag nem – például a csatlakozás első hónapjában az 5 százalékos készpénzvisszatérítés -, viszont a “Shops” funkció minden Revolut ügyfélnek elérhető.

Revolut cashback szolgáltatás

A cashback-nek vannak feltételei is

Amennyiben felkelette az új cashback funkció a figyelmedet, akkor fontos azt is tudnod, hogy az azonnali pénzvisszatérítéshez néhány feltételnek meg kell felelni:

  • a vásárlást mindenképpen a Revolut applikációjából kell indítani, valamint
  • a fizetést a Revolut kártyával kell lebonyolítani.

Amennyiben ezeket teljesíted, akkor a készpénzvisszatérítés automatikusan és egyből érvényesül a pénztárnál. Az app-on feltüntetett kiskereskedők és márkák bármely termékénél jogosulttá válunk a cashbackre. A neobank az új funkció bejelentésekor azt is hangsúlyozta, hogy a Revolutnál valóban azonnal megtörténik a cashback. Ez azért jelenthet versenyelőnyt, mert másik bankoknál és szolgáltatóknál a visszatérítés folyamata akár 90 napig is elhúzódhat.

A Revolut a funkció bevezetésének motivációját is elárulta, ami a világszerte tapasztalható megélhetési válság volt. A pénzügyi igények és trendek gyorsan változhatnak, aminek a neobank igyekszik megfelelni a folyamatos termékinnovációkon keresztül. Szintén céljuk, hogy erősebb pénzügyi kontrollt tegyenek lehetővé az ügyfelek számára. A Revolut tényeleges versenyelőnyre tehet szert a többi fintech céggel szemben, ugyanis a fogyasztók jelentős része kimondottan árérzékennyé vált a magas infláció és a válságos időszak miatt, így mindenki nagyobb hangsúlyt helyez a spórolásra.

A Revolut egyre több előnnyel rendelkezik – kereskedhetsz részvényekkel, kriptovalutákkal, nemesfémekkel, kedvező árfolyamon válthatsz pénzt, ingyenesen tranzaktálhatsz és vehetsz fel készpénzt, köthetsz biztosítást stb. -, így érdemes lehet meggondolni, hogy lecseréljük hagyományos bankszámlánkat és bankkártyánkat.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük