2024. július 25., csütörtök

Tovább terjeszkedik a Revolut a személyi kölcsön terén

Nem véletlen kedvelik és használják annyian a Revolutot, a cég sosem áll le a fejlesztések terén: a készpénzvisszatértés mellett bővítették biztosítási termékpalettájukat. Sőt, nemrégiben írtunk a neobank közös számlájának bevezetéséről is. A fintech legújabb dobásával Franciaországot célozza meg, így a két éves terv keretében még május végéig bevezetésre kerül a személyi kölcsön igénylésének lehetősége.

Berobban a személyi kölcsön Franciaországban is

Antoine Le Nel, a Revolut növekedésért felelős alelnöke a francia fővárosban tartott sajtótájékoztatóján közölte a hírt, miszerint a személyi kölcsönök Franciaországban is elérhetővé válnak. A mintegy 2 milliós nagyságrendű Revolut felhasználók a hiteleket május 30-tól igényelhetik. A digitálisan működő bank által kínált személyi kölcsönök már több országban elérhetőek, köztük Írországban, Litvániában és Romániában is bevezette ezt a lehetőséget. Franciaországban viszont ez új lépés lesz a neobank részéről.

A Revolut Loans ajánlattal kapcsolatban fontos tudni, hogy

  • csakis a francia lakosok vehetik igénybe,
  • illetve nem kell számlanyitási díjat sem fizetniük.

A Revolut nyílt banki rendszerének eredményeképpen nem lesz szükséges a nyomtatott papír alapú a hitelkérelemre és annak benyújtására. A hiteligénylők a kérelem benyújtását követően kvázi azonnal kapnak visszajelzést.

A személyi kölcsön igénylés keretében az ügyfelek 1000 és 50000 euró közötti összeghez juthatnak. A futamidő a viszonylag rövid 3 hónaptól egészen 84 hónapig terjedheted. A kamatok 3,90-21,12 százalék között alakulhatnak.

Más területek felé is nyit a Revolut

Le Nel az újságírókkal azt is megosztotta, hogy a Revolut azaz első számú bankká igyekszik válni az ügyfelei számára. A fintech tervei között szerepel, hogy 2025-re felhasználói köre eléri a 100 milliós nagyságrendet is. Már a személyi kölcsön lehetőségének bevezetése is nagy szám, de Le Nel közölte a hallgatósággal, hogy a jelzáloghitelek bevezetését is tervezi a cég.

A Revolut már így is szépen teljesít az ügyfélszerzés terén: a cég nem olyan régen érte el a 25 millió fős ügyfélkört. Mindez a neobank céltudatos terjeszkedési terveivel indokolható, melynek keretében a cégóriás rövidesen belép az indiai, mexikói és új-zélandi piacra is. Az indiai piacra való belépés már egészen jól áll, ugyanis a Revolut kialakított egy 400 főből álló csapatot. Mexikóban is jelentős munkaerő-felvételt tervez a cég: legalább 250 új álláshelyet kívánnak létrehozni az országban 2025-ig.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük