2024. június 13., csütörtök

Kiemelkedő lehetőséget kínál most a Gránit Bank

Most olyan kiemelkedő lehetőséget kínál a Gránit Bank, amire még nem volt példa: a jegybanki alapkamatnál csupán 2%-kal alacsonyabb, évi 11%-os kamat, 12 hónapos lekötési idő és változó kamatozás mellett vezették be a KamatMax Plusz betétet. Az elmúlt időszakban szinte mindenkit érintett a szochokáosz, így a Gránit Bank megoldása kimondottan jó lehetőséget kínál azoknak az ügyfeleknek, akik a szocho terhétől függetlenül szeretnék lekötni a bankszámlájukon tartott pénzüket. Sőt, azok számára is kiváló megoldás lehet, akik a jogszabály módosítás következtében elkezdtek új megtakarítási formák után nézelődni. 

A Gránit Bank versenyképes megtakarítást kínál

Célszerű még átrakosgatni pénzünket június végéig olyan megtakarítási-befektetési formákba, amelyeket nem sújtja a nemrégiben bevezetett szociális hozzájárulási adó. Ha csak egy hónapra, vagy éppen több évre szeretnénk lekötni pénzünket, akkor is versenyképesnek mondható a Gránit Bank ajánlata.

De mit kell tudni a Gránit Bank GRÁNIT KamatMax Plusz betétéről?

  • Jelenleg éves szinten 11%-os kamatot biztosít,
  • változó kamatozású,
  • 12 hónapos lekötési idejű,
  • lejárat előtti felmondásnál az időarányos kamat nem megy a süllyesztőbe: a mostani kondícióknak megfelelően az eltelt naptári napokra jutó időarányos betéti kamat 50%-át fizeti ki a bank, ami a mostani alapkamat mellett 5,50%-ot jelent.

A betét kamatának megszerzéséhez mindössze azt a feltételt kell teljesíteni, hogy a lekötés teljes ideje alatt rendelkezzünk aktivált betéti kártyával. A minimum lekötési összeg 50 ezer forint.

Ha nem szeretnéd egy évre lekötni pénzedet, akkor is van megoldás!

A Gránit Bank kínálatában érhető a GRÁNIT KamatMax betét 6 hónapos lekötés mellett is. Ez a konstrukció évi 9%-os kamatot biztosít. Ennek feltétele, hogy havi szinten minimum 20 ezer forintos értékben költsünk bankkártyánkkal.

Ráadásul ha csak rövidebb időre szeretnéd pénzedet lekötni, akkor erre is van a Gránit Banknál lehetőség: a GRÁNIT eBank betét. Ez 8,5%-os éves kamatot biztosít, ugyanakkor ehhez új pénz lekötése és aktivált eBank applikáció szükséges. Igen, még tovább is lehet fokozni: elérhető az 1 hónapos GRÁNIT Szimpla betét is, ami feltételektől mentesen 8%-os éves kamatot biztosít!

Gránit bank megtakarítás

Az egyes rövid- és hosszútávú megtakarítási lehetőségekről bővebben a Gránit Bank holnapján tájékozódhatunk. 

Miért pont a Gránit Bank?

A Gránit Bank már a 2010-es kezdetek óta digitálisan működik. Hazánkban a legelső olyan bank volt, aki digitális üzleti modellt vezetetett be. Ez azt jelenti, hogy nem volt szükség kiépített fiókhálózatra az ügyfelek kiszolgálásához, ugyanis ezt elektronikus csatornákon keresztül tették meg.

A bank minden évben élenjáró fejlett digitális pénzügyi megoldásokkal áll elő, ami egyértelműen az ügyfeleknek kedvez: kényelmesen, gyorsan és egyszerűen, akár otthonról is intézhetjük pénzügyeinket. Az egyik legrangosabb versenyen, a Mastercard Év Bankja 2022 versenyen is elismerték a bank érdemeit, elnyerte 

  • „Az év fiataloknak szóló programja” díjat, illetve
  • „Az év UX megoldása” díjat is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük