2024. május 17., péntek

Diákszámla most hatalmas kedvezménnyel

A bankok többségénél találhatunk olyan bankszámlákat, amelyek kifejezetten fiatalok számára készültek. Ezek a csomagok készülhetnek diákoknak vagy tanulói jogviszonnyal nem rendelkező 24-26 éves fiatalok számára. A diákszámla jellemzően alacsonyabb költségeket, díjakat biztosít. Nézzük végig, hogy melyek a legjobb ajánlatok most, milyen feltételek és kedvezmények társulnak hozzá!

Diákszámla nem csak diákok számára

A diákszámla nemcsak a tanulói vagy hallgatói jogviszonnyal rendelkezők számára érhető el, hanem 25-26 éves, dolgozó fiatalok is igénybe vehetnek néhány konstrukciót.

Ilyen például a Raiffeisen Yelloo számlacsomag, ami ugyanúgy megnyitható a diákoknak és a 14-25 év fiatalok számára is. Most az új számlanyitáshoz akár 40 ezer forintos Alza kupon is társulhat. A számla mellé bankkártya igénylése is szükséges, így egy vagy két darab 20 ezer forint értékű kuponhoz juthatsz. A két kuponhoz az szükséges, hogy a 18 év feletti ügyfelek a számlanyitást a Raiffeisen Online Számlanyitás Platformon videóbankárral vagy a myRaiffeisen app-ban kezdeményezzék. Emellett pedig csatlakozni kell a Yelloo Klubhoz, amivel pontokat gyűjthetsz és beválthatod a kedvezményes kuponokat. Szintén feltétel a minimum ötszöri kártyahasználat is. Azok a számlák, amiket munkanapokon 8-19 óra között indítunk, egy órán belül meg is nyílnak.

Még néhány jó ajánlat

A 18-26 év közötti fiataloknak lehetősége van az Erste Diákszámla kedvezményes ajánlatát is kihasználni. Az online nyitás mellé pedig 40 ezres díjkedvezmény társul. Ehhez az is szükséges, hogy új ügyfélként nyiss számlát, bankkártyát is igényelj, amit a megadott időpontig aktiválni kell, illetve minimum 2 évig nem szabad a számlát megszüntetni. Diákigazolvánnyal nincs számlavezetési díj, ellenben fizetős, bár visszavonásig így is ingyenes.

Az UniCredit Diákszámla Zéró elnevezése megtévesztő lehet, hiszen a nyitásnak nem feltétele a diákigazolvány. Ezt a 14 és 26 éves fiatalok vehetik igénybe, amihez most 35 ezer forintos jóváírás jár. A jóváírásnak több feltétele is van:

  • bankkártyát kell igényelni,
  • aktiválni kell az mBanking app-ot,
  • e-mailes és telefonos elérhetőséget is meg kell adni,
  • a megadott időpontig minimum 5 kimenő tranzakciót kell teljesíteni.

Diákszámla akció nélkül

Az OTP-nél is nyithatunk 18-24 éves kor között, hallgatói jogviszony nélkül számlát. Ekkor az OTP bázis számlát kell keresnünk, amihez Junior kedvezményt vehetünk igénybe. A diákszámla mellé nincs most kimondott akció, azonban a számlavezetés és a bankkártya díj esetén kaphatunk kedvezményt. 

Hasonló az MBH Duna Bank Ifjúsági Számlacsomag, aminek nem feltétele, hogy diák legyél, csak hogy a 7-26 éves korcsoportba tartozz. Ehhez a csomaghoz sem társul most akció.

Számlacsomagok kimondottan diákoknak 

A Gránit Diákszámla csakis 18-26 éves diákoknak érhető el, amihez most 40 ezer forintos bónusz is társul. Ennek a feltétele, hogy a Gránit eBank applikacióban szelfivel nyissuk meg a számlát és igényeljünk mellé bankkártyát is. Ezen felül 60 napon belül szükséges aktiválni az app-ot, legalább háromszori 1000 forintos vásárlást le kell bonyolítani, illetve el kell fogadni, hogy marketing céljából megkereshetnek. Fontos kitétel, hogy 2 évig nem szabad a számlát megszüntetni.

A CIB ECO ForYou Bankszámla és bankkártya mellé most JBL Quantum 200 gamer fejhallgatót is szerezhetsz, ha 18-24 év közötti vagy.

Ezen felül a 18-26 év közöttiek választhatják a K&H Ifjúsági számlacsomag 18+ ajánlatát, vagy a 14-25 év közöttiek az MBH Diák számlacsomagot is. Mindkettő diákszámla, azaz különféle díjkedvezményeket nyújt, azonban számlanyitási akció most nem jár mellé.

Ilyen nincs még egy

Bár a MagNet Bank nem rendelkezik kimondottan diákoknak vagy fiataloknak készített ajánlatokkal, mégis érdekes lehet néhány csomagjuk. Több olyan számlacsomag is elérhető a banknál, aminek nincs konkrét havi számlavezetési díja, hanem minden ügyfél annyit fizet, amennyit ő szeretne. Természetesen ebbe a 0 forint is beleférhet. Ez hatalmas kedvezmény, bár számlanyitási akciójuk most nincsen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük