2024. április 23., kedd

Az Erste kisvállalkozói örülhetnek: jön a George Web és App

Az Erste Bank jó hírrel szolgált a náluk bankoló kisvállalkozóknak: július végén elindítja számukra a George Web és George App szolgáltatást. A felhasználóbarát platform több tízezer kisvállalkozót érint, akik jelenleg még a vállalati mobil és netbanki felületeket használják. Az érintetteket előzetesen tájékoztatják az átállásról. A lakossági ügyfeleknek – akik már jó ideje a George-ot használják – ugyanakkor semmi teendője nincs a platformváltás kapcsán.

Az Erste a kisvállalkozóknak kedvez

Július végétől a kisvállalkozók pénzügyeit is egyszerűbbé és átláthatóvá teszi a George. Az Erste új platformja két éve került bevezetésre, ami eddig a lakossági ügyfelek számára volt elérhető. Most viszont a mikrovállalkozások is részesülhetnek a jóból. A kisvállalkozások pénzügyi és számlahasználati magatartása lényegében nagyon hasonló a lakossági ügyfelekéhez. Ennek tükrében a George egyszerűbb és átláthatóbb, mint a még most használatban lévő vállalati netbanki és mobilbanki platform.

“A mikrovállalkozások ugyanazt a George Web felületet és George App applikációt fogják használni, mint a lakossági ügyfelek, közel azonos funkciókkal” – nyilatkozta Bek-Balla László, az Erste digitális csatornák és contact center vezetője.

Az átállás várhatóan gyors és egyszerű lesz

Az új platform az Erste kisvállalkozóinak 70 százalékát meghaladóan érinti – kétharmaduk már most használja a George-ot, mint lakossági ügyfél. A váltás abban fog megnyilvánulni, hogy az érintett körnek július végén a vállalkozói számlájuk is megjelenik a felületen. Ezt követően az alkalmazásban is intézhetik pénzügyeiket.

George kisvállalkozások számára

Az érintettek másik részének – vagyis akik lakossági ügyfélként nem a George platformjait használják – az új felületen kell regisztrálni. A platformváltás részleteiről és dátumairól az ügyfelek elektronikus üzenetben és postai úton is kapnak tájékoztatást. Ezen felül az Erste weboldalán is felkereshetik majd az ügyfelek a tájékoztató oldalt, ami segíthet eligazodni. A jelenleg használt vállalati netbanki felületet a kisvállalkozók előreláthatólag október végéig használják majd. 

Egy közös felületen intézhetünk mindent

A kisvállalkozók javát egyszerű, könnyen elérhető és kezelhető megoldások szolgálják. “A George nem csak szerethetőbb platform, de a kisvállalkozók igényeihez is jobban igazodik” – hangsúlyozta Csajtai Andrea, az Erste kisvállalkozásokkal foglalkozó területének vezetője.

Azt is megemlítette, hogy a mikrovállalkozások vezetői általában egymaguk felelnek mindenért, nincs külön pénzügyes, informatikus vagy marketing szakemberük. Ezért is előnyös számukra a George, hiszen áttekinthető pénzügyeket, nyomonkövethető kiadási és bevételi kimutatásokat tesz elérhetővé egy modern platformon keresztül.

Sorra jönnek az Erste George új funkciói

Az Erste ügyfelei örülhetnek, hiszen a bank sosem tétlenkedik: folyamatosan fejleszti felületeit,  termékeit és szolgáltatásait, figyelembe véve, hogy az ügyfeleknek mi komfortos és praktikus. Ilyen például a lakástakarék újbóli bevezetése és a több hitel esetén a kamatstop vállalása. Az elmúlt két évben megközelítőleg félszáz új funkció vált elérhetővé a George App-ban, ezzel támogatva az ügyfelek pénzügyi egészségét.

A fejlesztésekben nincs megállás, idén is több új funkció várható. Többek között ide sorolva a képernyőmegosztás lehetőségét, ami hasznos lehet, ha elakadunk egy-egy műveletben, hiszen az ügyfél megmutathatja azt banki ügyintézőjének. Az otthonuk kényelméből, elektronikusan módosíthatják majd ügyfelek személyes adataikat (lakcím, személyi igazolványszám), de lehetőség lesz dokumentumok aláírására is.

“A speciálisan a kisvállalkozói ügyfeleknek szóló fejlesztések is rendszeresen érkeznek majd George-ra. Már fejlesztjük például a számlázóprogramokkal való összekapcsolást, és dolgozunk a kisvállalkozói hiteligénylésen is” 

– mondta Bek-Balla László.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük