2024. június 13., csütörtök

Életbiztosítással robban be a digitális nyugdíjszolgáltató

A digitális nyugdíjszolgáltatóként ismert PensionBee nemrég jelentette be, hogy a LifeSearch platformján keresztül már életbiztosítási termékeket is fog kínálni.

Ha még nem hallottál a PensionBee biztosításairól…

A PensionBee egy újszerű megoldásokat kínáló digitális nyugdíjszolgáltató. Céljuk, hogy a nyugdíjjal kapcsolatos ügyintézési folyamatok leegyszerűsítsék az ügyfelek számára. A cég weboldala és applikációja lehetőséget nyújt az ügyfeleknek, hogy egy helyen gyűjtögessenek, illetve a nyugdíj-megtakarításokat egy helyen tudják kezelni. Ez hatalmas segítséget jelenthet, hiszen a nyugdíjjal kapcsolatos ügyintézés olykor bonyolult és időigényes lehet. 

A PensionBee igyekszik ügyfeleinek modern, transzparens és hozzáférhető nyugdíj-megoldásokat biztosítani, amelyek nagyban megalapozhatják a felhasználók anyagi biztonságát. A digitális nyugdíjszolgáltató most a portfóliójának bővítése mellett döntött: kilépnek az életbiztosítások piacára is. A lépéssel az ügyfeleknek még nagyobb anyagi biztonságot tudnak nyújtani. Valamit biztosan jól csinál a cég, hisz a PensionBee ügyfélköre már túllépte a 198 ezer fős határt is.

BensionBee és LifeSearch életbiztosítás

A LifeSearch az egyik legnagyobb életbiztosítási platform, amely lehetőséget nyújt a biztosítók ajánlatainak megtekintésére és összehasonlítására. A LifeSearch-csel való együttműködés eredményeképpen a PensionBee felhasználók már életbiztosítást, illetve súlyos betegségek elleni biztosítást is köthetek. Mindezt a PensionBee-nél már megszokott egyszerűség és kényelem mellett.

Miért pont életbiztosítás?

Az életbiztosítás alapvető szereppel bír a váratlan helyzetekből, legrosszabb esetben halálozásból eredő anyagi nehézségek kezelésében. Habár mindenki számára hasznos az életbiztosítás, sokan túlzottan bonyolultnak, esetleg nehezen hozzáférhetőnek ítélik meg ezeket a termékeket. Az is gyakran előfordul, hogy ezek a biztosítások inkább az ügyfelek életének későbbi szakaszában válnak fontossá – nyilatkozta Romi Savova, a PensionBee vezérigazgatója.

A partnerség másik oldalán Debbie Kennedy, a LifeSearch vezérigazgatója úgy gondolja, hogy ez az újítás hozzájárul az életbiztosítási piac bővüléséhez, kimondottan a fiatalok körében. “Örülünk, hogy támogathatjuk a PensionBee ügyfeleit, akik könnyedén hozzáférhetnek online a különböző szakértői tanácsokhoz, és megtalálhatják a számukra legmegfelelőbb biztosítást.”

A LifeSearch és a PensionBee partnerségének pénzügyi tényezőit még nem ismertették a nagyközönséggel, de esélyes, hogy a PensionBee jutalékhoz jut majd minden megkötött életbiztosítási szerződés után, amit a LifeSearch felé továbbít.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük